2016-08-12 02:21:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Pozitív fordulatra számíthat

Napi horoszkóp augusztus 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma be tudja hozni a lemaradását, könnyedén végez a munkával. Egy telefonbeszélgetés különösen jól sikerül majd, komoly lehetőségeket kínál a jövőre nézve. Azért aludjon rá egyet, mielőtt elfogadná a munkát!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy kisebb bonyodalom okozhat izgatottságot a családjában, váratlan kiadással is számolnia kell. Együtt, közös erővel meg tudják oldani a problémákat! Az egészségére azonban jobban kellene vigyáznia, mert valamilyen krónikus panasz gyötri, ma különösen erősen jelentkezhetnek a panaszok.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma kellene azokat az ügyeket elintéznie, amihez sok odafigyelésre van szüksége. A kreatív munkák nem sikerülnek annyira jól. Az este szerelmes hangulatban telik, töltse a párjával!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A családi összejövetelek különösen jól sikerülnek ma, és még egy kedves ajándékkal is meglephetik a szerettei. Ha van valamilyen hosszú távú célja, ma kezdjen bele a megvalósításba, mert most minden könnyebben megy a munka frontján.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Enerváltnak érezheti magát, a bolygóállások most nem kedveznek önnek. Ha teheti, akkor ma délután már ne dolgozzon, mert úgyis csak kárba veszne minden igyekezete. Egy kis lazítás biztosan belefér, sok mindent elért az elmúlt időszakban.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A szerelem bolygója, a Vénusz az ön jegyében jár. A kedvesétől rengeteg bókot kap, és ez nagy örömet szerez önnek. Ha ön egyedülálló, akkor ma este menjen szórakozni, most megnő az esélye annak, hogy megismerkedik valakivel!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Szívesen és jól dolgozik ma, elég összeszedett a nehéz ügyek elintézéséhez is. Egy munkahelyi viszály ugyanakkor alaposan összekuszálhatja az előzetes terveit. Próbálja meg kibékíteni a vitázó feleket!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A kedvese most minden erejével támogatja az ön elképzelését a jövőbeli dolgokról. A régi gondokat felejtse el! Ne féljen a félelmeivel nyíltan szembenézni, beszéljen ezekről a párjával, mert most igazán jó tanácsokat kaphat tőle.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai nap nehézségei nagyfokú realitásérzéket és ésszerűséget kívánnak öntől. Minden lépését és cselekedetét gondolja át alaposan! Könnyű most hibázni, és a tévedései nem várt következményekkel járhatnak!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Szerencsés csillagzat alatt áll a napja. Ha a munkájában akar elérni valamit, ma adja elő a tervét a főnökének. A magánéletében is pozitív fordulatok várhatóak, egy mély beszélgetés során sikerül tisztázni a problémákat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A fontos döntéseket halassza a jövő hétre, ha lehetséges. A magánéletére kellene fókuszálnia, mert az utóbbi időben kissé elhanyagolta a szeretteit. Délutánra, estére szervezzen családi programot!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma sokat javíthat az anyagi helyzetén, a banki ügyek intézést is mára kellene időzítenie. A szerelemben már kevésbé szerencsés, féltékenység zavarhatja meg a párkapcsolatában az idillt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: